Sup fitness

Sup yoga, Paddlefit en Sup bodyhoop; Sup fitness en lekker bewegen op het water van Enkhuizen en Medemblik. Sup fitness en Sup yoga zijn ook een heerlijke vorm van ontspanning.

Sub yoga

Paddlefit

Een uitdagende Total Body workout waarbij je werkt aan je conditie maar waarin je ook spierversterkende oefeningen doet (denk aan squats, lunges, plank enz.). De ultieme les om in no time back in shape te komen en/of te blijven!

Aankomende Paddlefit lessen

Zondagochtend 09:30-10:30 Enkhuizen
Medemblik op aanvraag

Start bij min. aanmelding 4 personen.

Prijs: les van 1 uur €15,00 p.p.

Ook op aanvraag mogelijk v/a 4 pers. €17,50 p.p.

Sup fitness

Sup yoga

Heerlijke yoga les op een sup board, op het water en in de natuur. Goed voor je lichaam, geest, balans maar zeker ook ontspannend.

We peddelen eerst naar de locatie waar we het anker neerlaten om niet weg te drijven alvorens we met de yoga oefeningen beginnen.

Alleen op aanvraag te boeken v/a 3 personen.

Prijs: les van 75 min €17,50 p.p.

 

Sup Bodyhoop

Al hoopelend werken aan sterkere buik-, rug-, been- en bilspieren. Door een combinatie te maken van oefeningen op het land en op de sup is dit een uniek concept. En wat ook niet heel onbelangrijk is: de hoge FUN factor!!

Alleen op aanvraag te boeken met 4 of 5 personen.

Prijs: les van 75 min. €17,50 p.p.

Geef je op voor Paddlefit, Sup yoga of Sup Bodyhoop! Bel ons op +31 (0)6 1018 1473 of stuur een email naar info@supcentre.nl

Supcentre wil graag dat je akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden.